Επικοινωνία

ΑΡΧΙΚΗΠαραγγελίες & Επιστροφές Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

 

Αντικαταβολή: Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω μεταφορικής κι εσείς πληρώνετε το αντίτιμο, τη στιγμή της παραλαβής. (Η αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 3,00 εύρω).

 

Πιστωτική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια επιλέγοντας  πληρωμή με "Πιστωτική Κάρτα" και αυτόματα το σύστημα σας μεταφέρει στην σελίδα ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας HELLENIC BANK. Η συναλλαγή είναι απολύτως αξιόπιστη καθώς πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται στο περιβάλλον της τράπεζας, η οποία θα διαχειριστεί τα δεδομένα της συναλλαγής σας με ασφάλεια.

Tραπεζική κατάθεση: Η τράπεζα που συνεργαζόμαστε είναι: HELLENIC BANK όπου μπορείτε να κάνετε κατάθεση με όνομα δικαιούχου alextoys

HELLENIC BANK  

IBAN: CY720050034400034410E9585501

SWIFT/BIC:HEBACY2N

Αφού καταθέσετε τα χρήματα, πρέπει να μας αποστείλετε την απόδειξη κατάθεσης της τράπεζας με e-mail στο alextoyscy@hotmail.com  όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του καταθέτη και η ημερομηνία κατάθεσης. Αφου επέξεργαστούμε τα δεδομένα η παραγγελία σας θα αποσταλέι.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!
* Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει την κατάθεση μέσω Web banking απο άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξει να επιβαρυνθεί ο ίδιος με τα τυχόν έξοδα τραπέζης
για τη συναλλαγή και μπορεί να υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή της.

 Δεν ευθυνόμαστε για τυχόν καθυστέρηση αποστολής της παραγγελία σας, εφόσον δεν μας ενημερώνετε για την κατάθεσή σας .